Kosmetiske Elevbehandlinger

Kosmetiske Elevbehandlinger

 

                                                           Kosmetiske Elevbehandlinger..

Sofie Patricia Bach Reich, er i gang med en uddannelse på Syddansk Erhvervsskole som Kosmetiker, og låner min klinik til skønhedsbehandlinger, uden for min normale åbningstid.

Hun arbejder hele tiden på at dygtiggøre sig inden for hendes fagområde, og kan derfor tilbyde dig behandlinger til elevpris.                                                                                                                                                  Hun arbejder professionelt, og med indlevelse, og desuden med en naturlig tilgang til både klienter og produkter.                                                                                                                                                                    Hun benytter lækre produkter fra: Ecooking, Beaute Pacifique og Dr. Hauschka til ansigtsbehandlinger, som alle er velegnede til sensitiv hud.                                                                                                                            Du kan booke tid til:

*Klassisk Ansigtsbehandling:

Hudanalyse, afrens, peeling, ansigtsmaske med fokus på opstramning/ fugtgivende/ acne, herefter ansigtsmassage, samt påføring af serum og creme.                                                                                   Varighed:         45 min                 Pris: 150.-kr                                                                                                                 inc dybderens: 75 min                Pris: 200.-kr

*Manicure:

Dejligt håndbad, med efter følgende peeling og lækker håndmaske. Herefter korrigering af neglebånd og filning af negle. Lækker og afslappende håndmassage, og afslutningsvis kan du tilvælge lakering af negle. Hvis du har en favoritneglelak, du ønsker der skal benyttes, er du velkommen til at medbringe din egen.   Varighed: inc. Lak 75 min         Pris: 175.-kr                                                                                                                                   uden lak 60 min        Pris: 150.-kr

*Pedicure:

Skønt og velduftende fodbad, med efterfølgende peeling og fodmaske. Herefter korrigering af neglebånd, samt filning af negle. Lækker og afslappende fodmassage, og afslutningsvis kan du tilvælge lakering af negle. Hvis du har en favoritneglelak, du ønsker der skal benyttes, er du velkommen til at medbringe din egen.                                                                                                                                                                                       Varighed: inc lak 75 min       Pris: 175.-kr                                                                                                                                    uden lak 60 min       Pris: 150.-kr

*Retning af bryn                                                                                                                                                       Varighed: 15 min                      Pris:   75.-kr

*Farvning af vipper                                                                                                                                                              Varighed: 15 min                     Pris: 75.-kr

*Farvning af bryn og vipper                                                                                                                                               Varighed: 45 min                     Pris: 100.-kr

Du kan bestille tid til din forkælelsestid hos Sofie på tlf: 6145 6906 (også gerne sms)

 

Alle behandlinger bliver foretaget i trygge rammer, hvor de gældende restriktioner fra sundhedsmyndigheder bliver opfyldt. Der bliver skiftet lagen, håndklæder og tæpper mellem hver klient, og der forefindes sprit både ved indgang, samt i klinik.                                                                                             Vi forventer, at du ved fremmøde er sund, rask og symptomfri, og ved sygdom/symptomer afmelder din tid i god tid.                                                                                                                                                                          Hvis du er allergisk over for noget, så fortæl det gerne inden behandling, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sofie, på ovenstående tlf nr.

Alle behandlinger udføres professionelt, med fagligt niveau-men på klientens eget ansvar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*