Husrens

Jeg tager gerne ud og går din bolig igennem, hvis du føler du oplever noget uforklarligt, måske har du følelsen af at ikke at være alene.? Ikke altid er det åndelig aktivitet..det er langtfra alt der er “spøgelser”

Oftest bliver vi bange, for det vi ikke kan se og føle på, men derfor behøver det ikke være noget ubehageligt. Det kan være aftryk af tidligere beboere, måske en af dine kære på den anden side, som ønsker at give dig en besked og en kærlig hilsen.                                                               Set ud fra mine oplevelser, er den åndelige verden af større intelligens end os, så derfor mener jeg også der som oftest er et formål med deres tilstedeværelse. De har ingen nytte og formål af, at gøre os skræmte og angste-det er som oftest vores egen fantasi der kan skabe frygten.!                                 Ind imellem kan der også være logiske forklaringer, som ikke har med den åndelige verden at gøre.! F.eks rotter eller mus der kradser i vægge, en kloak der kan lugte, utætheder i huset, som kan skabe følelsen af kold luft omkring jer..og evt få lys til at blafre, der kan være installationsfejl i jeres el net osv. Jeg oplever at den åndelige verden, kommer med rigtig megen kærlighed til os, så frygt ikke, men lad os finde ud af hvad i oplever.

Når jeg kommer ud, skal jeg ikke have noget at vide på forhånd. Jeg går en tur rundt i alle rum for at fornemme hvad jeg fanger af energier i området. Herefter tager vi en snak herom.                              HVIS der er åndelig aktivitet, og som ikke er hensigtsmæssigt-tager jeg kontakt til ånden og formidler hjælpen til, at denne kan slippe sin energi, i dit hjem.

Pris:  1000.-kr (+ kørsel)