Klarsynsaften

Hvordan foregår det?

Det fungerer på sammen måde som et foredrag, du vil sidde på stolerækker, og skal forvente mellem 20-60 andre deltagere på sådan en aften. Arbejdet går i gang kl 19.30, så kom til tiden..gerne lidt før, dørene åbner kl 19. ( Læs de enkelte opslag, da der ind imellem bliver åbnet døre kl 18.30 og arbejdet går i gang kl 19) Der vil være muligt at indtage en kop kaffe eller the efter demonstrationen, og evt få en snak.

Når mediet arbejder, er det vigtigt du er med. Dvs at du byder ind, hvis der er noget du kan genkende, ved at markere med en finger i vejret. Der kan sagtens være flere der markerer, mediet afgør hvor kontakten hører til. Vær opmærksom på at når demonstrationen, er færdig er det ikke muligt bagefter at komme og få uddybet kontakten..Det er aftenens vibrationer/energi der bliver arbejdet med, så kom med positivt og åbent sind. Sæt ikke på forhånd begrænsninger op om, hvem du gerne vil have en kontakt til..nogle gange kan man blive overrasket. Det man ønsker, er ikke altid det samme som det man har et behov for.!

Vær ikke bange for at markere, der kommer ikke mere frem ind du kan stå inde for. Du vil ikke opleve at blive følelsesmæssigt “krænget” ud foran aftenens publikum. Så meld heller ind en gang for meget, end en for lidt.!

Du vil opleve at aftenen ikke foregår i trist stemning, der vil være masser af humor, kærlighed..og selvfølgelig er der plads til tårer..det er bare et tegn på man har elsket, og har et savn.

Der kan ikke garanteres at der kommer navne, cpr nr, nummerplader osv på afdøde, mediet kan kun videreformidle det der kommer, og kan ikke forcerer dette. Tænk over om navnet er så vigtigt for dig, der kan være minder, følelser og andre budskaber fra den afdøde,der er mindst lige så vigtige.

Vis hensyn til andre. Sluk derfor din mobiltlf, eller sæt den på lydløs..UDEN vibrator.

Alkohol og euforiserende stoffer er ikke tilladt på Klarsynsaftener, heller ikke indtagelse af disse forinden arrangementet. Dette kan påvirke mediets arbejde, og vil medføre bortvisning, uden yderligere varsel, eller refundering af indgangsbillet.

Forlad venligst ikke salen under foredraget, medmindre der er aftale herom.

Det er ikke tilladt at filme eller lydoptage under aftenen, af hensyn til de deltagende, da dette kan virke grænseoverskridende for mange.

Hav en vis form for “tavshedpligt”/ hensyntagen efter foredraget, så de der har fået kontakt ikke behøver at høre det diskuteret hen over køledisken i Brugsen dagen efter. Tænk på deres følelser og evt sorg der måtte være.

Vær ikke bange for at få “klæbeånder” med hjem..det vil ikke være muligt.!

Ikke alle får en kontakt på sådan en aften. Der vil blive arbejdet på at få så mange kontakter igennem som muligt, det kan svinge fra aften til aften hvor mange det er..men ca 6-10 stykker plus mulighed for clairvoyante spørgsmål, som afslutning på aftenen. Der opleves ofte, at der på disse aftener er en rød tråd. Så tag de budskaber, som andre måske modtager, til dig..måske er det netop noget du også har udfordringer med i øjeblikket, og kan bruge det til inspiration til at komme videre i dit liv med.?

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig på min vej derude, i det Danske land!

Vel mødt.!                                                                                                                                                                   Kærligst Anja

Klarsynsaftener

Hvis du tænker det kunne være spændende at afholde et klarsynsarrangement i dit område,eller måske i din lokale forening,  så giv mig endelig et kald. Måske kan vi finde ud af noget i fællesskab.