Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klarsynsaften i Det Spirituelle Fyn

23 januar @ 19:00 - 21:00

Det spirituelle Fyn – Torsdag d. 23 januar kl 19.00 bliver dørene åbnet i Det spirituelle Fyn,for en spændende aften i den åndelige verdens tegn.
Det clairvoyante medie Anja Bach Reich laver denne aften en Klarsyns demonstration, hvor der vil være mulighed for at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, det kan være både en følelsesladet og humoristisk aften.
Anja afleverer beskederne fra den anden side med stor respekt og kærlighed til den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet.

Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men der bliver arbejdet med så høj energi som aftenen tillader,og Anja vil få så mange igennem som det er muligt.

Anja arbejder til dagligt som clairvoyant medie, og giver bl.a. private sessioner, laver Klarsyns demonstrationer og workshops indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og desuden deltaget i kursus på Arthur Findlay College i England. Hun arbejder seriøst,med både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.!

Billetter kan købes på mobilePay 17911 eller på Billetto . Pris: 150.-kr for “ikke medlemmer” og 130.-kr for medlemmer af Det spirituelle Fyn.
Tid : torsdag d. 23 januar
Sted : FIF Hytten,. Østbirkvej 15, Seden. 5240 Odense NØ

Detaljer

Dato:
23 januar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00