Clairvoyant session med afdødekontakt

 

Som clairvoyant bruger man sine sanser- til at opfange informationer omkring klienten. Dvs at de informationer der kommer, bliver stykket sammen via ting den clairvoyante ser for sit indre øje, hører for sit indre øre, mærker i sine følelser,dufter, smager og herefter videreformidler det, således det giver mening for klienten.

Der stilles ind omkring fortid, nutid og fremtid.

Et indblik i klientens nuværende situation, hvor der kan komme råd og vejledning til hvilke muligheder der er, til at komme videre hvorfra de står netop nu. Et tilbageblik på hvad der er med i bagagen, og en hjælp til at finde forståelsen herfor. Så vidt det er mig muligt, giver jeg dig så meget fremtidsrettet med som muligt. Jeg kan ikke give dig en brugsanvisning til dit liv, men give dig nogle brikker du selv skal tage ansvar for at ligge. Det jeg får ind, er hvordan det ser ud, udfra din nuværende situation, hvis du ikke handler på den, vil de muligheder, tidspunkter mv heller ikke holde stik. Det er dit liv, og dig der skal leve det-så kast dig ud i det med glæde, og forvent det bedste.!                                                             Hvis du har nogle konkrete spørgsmål, kan det være en god ide´at have dem skrevet ned inden du kommer.   Du meget velkommen til at stille dem, til sidst i sessionen.

Jeg vil pointere, at der af etiske grunde ikke kan blive stillet ind på en tredie person, død,sygdom eller ulykker. Jeg skal ikke overbevise dig om noget,og vil minde om at det du ønsker, er ikke det samme som hvad du har behov for..derfor; jo mere åben du er i forhold til sessionen og dig selv, jo lettere har jeg ved at arbejde med dig, og derved give dig en bedre og mere præcis session.

Mediumship (afdødekontakt)

Betyder-at stille sig som mellemled for denne og den åndelige verden dvs at du har mulighed for at få kontakt til en af dine kære på den anden side. Jeg vælger ikke selv hvem der kommer igennem, men som regel kommer den du har behov for en kontakt til. Jeg “ringer” ikke op til den åndelige verden, men stiller mig til rådighed for deres energi og tilkendegivelser. Via denne kommunikation, formidler jeg deres beskeder, fælles minder og kærlighed. Det hele foregår jordnært og med humor-så der er ikke noget at frygte, da dette som oftest er en positiv og forløsende oplevelse.

Jeg skal ingen informationer have om dig inden du kommer.

Sessionen bliver optaget på lydfil, som du efterfølgende får tilsendt. Jeg stiller ingen garanti på kvaliteten på optagelsen, da der ind imellem kan opstå “støj” herpå, når energierne blander sig. Du er velkommen til også selv at optage på din telefon.En clairvoyant/medium kan give dig muligheder.,men valgene der skal træffes, skal du selv tage.!

Pris: 800.-kr (ca 45 min) Inc optagelse på lydfil.

Online Video session:

Der er ingen forskel i hvordan jeg arbejder, om det er en session med fysisk fremmøde, eller online session.  Jeg arbejder stadig via mine sanser, og kan tune ind på dig, og samarbejde med dine kære på den anden side, om du sidder over for mig, eller det foregår via en skærm.,og dermed sidder i den anden ende af landet.                                                                                                                   Når du booker en online session, skal du dog overføre betalingen senest 1 time før på Mobilepay nr: 11567 og får herefter tilsendt et link og kode til vores møde. Jeg benytter programmet Zoom, så log ind i god tid, således du har styr på lyd og evt downloading af programmet forinden. Alternativt, kan vi også benytte Messenger videoopkald, eller Skype.Denne session bliver optaget, og tilsendt til dig efterfølgende på lydfil, så du kan høre den igen og igen.

Pris: 800.-kr (Ca 45 min) inc optagelse på lydfil

Clairvoyante spørgsmål Online:

Hvis du har et specifikt spørgsmål, kan du også sende dit spørgsmål til mig, hvorefter jeg tuner ind herpå, og ligeledes trækker et kort til dig på din “her og nu” situation. Jeg indtaler mit svar til dig, og sender via lydfil.                                         Kontakt mig via sms/mail med dit spørgsmål (Tlf: 2825 7468/mail: anjabachreich@gmail.com) overfør din betaling via Mobilepay nr: 11567, og send mig din mailadresse til lydfil, samt billede af kort.

Pris: 250.-kr inc optagelse på lydfil+Træk af kort